Sari la conținut

Recomandări pentru weekend: muzică, teatru, concerte și filme

Începem weekendul cu o invitație la operă, pentru că unul dintre cei mai cunoscuți tenori ai lumii se întoarce în România. Este vorba despre Alessandro Safina.

La concertul de săptămâna viitoare, artistul italian va fi acompaniat de 74 de muzicieni profesioniști. Nu vor lipsi nici invitații speciali.

Una dintre cele mai longevive trupe din România cântă diseară, în București. „Celelalte Cuvinte" ne invită să ascultăm piese care au scris istorie în lumea rockului.

În aproape 35 de ani de carieră, formaţia "Celelalte Cuvinte" și-a creat renumele de trupă-legendă. Piese ca „Zmeie" și „Iarbă prin păr" nu lipsesc de la concertul din seara aceasta.

La teatru se întâmplă, mâine, „La grande magia". Un joc rafinat de idei și de stări, pe care le vom simți din plin.

Spectacolul „La grande magia", de Eduardo de Fillippo, este o piesă de actualitate. Din distribuție fac parte Virgil Ogășanu și Răzvan Vasilescu.

Dacă sunteţi în căutarea unui film la care să mergeţi împreună cu toată familia, atunci „Eddie the Eagle" este alegerea potrivită. De astăzi, îl puteți vedea și în cinematografele din România.

Drama şi comedia se împletesc în această poveste despre Eddie „The Eagle" Edwards, un britanic cam împiedicat şi fără prea mare talent la atletism, dar care în anii '80 a făcut totul pentru a-şi îndeplini visul.