REGIZOR LA 18 ANI. Un elev de liceu produce videoclipuri pentru formații renumite

Data publicării:
1711regizor-33993

Tânărul nu are studii în domeniu, a învăţat singur cum să realizeze videoclipurile. Abia a ajuns la vârsta majoratului, dar a filmat deja zeci de clipuri, care au fost vizionate de milioane de oameni pe internet.

Videoclipul rulează pe toate posturile de muzică de la noi din ţară. Nimic nu trădează că a fost filmat, regizat şi montat de un adolescent, Andrei Ursu, elev de clasa XII-a, la Liceul „Ştefan Velovan” din Craiova.

„Îmi place să fac regia unui videoclip, să îl şi filmez, să mă ocup şi de lumini în măsura în care mă pricep şi până la urmă să fac toată munca de la idee până la produsul final. Să fac toate etapele de unul singur. E o muncă mai grea, dar până la urmă, ştii că ce e acolo te reprezintă sută la sută”, spune Andrei Ursu.

Chiar dacă are doar 18 ani, Andrei a realizat numeroase asemenea videoclipuri. Nu a învăţat la o şcoală, de la un profesor, cum să procedeze, iar aparatura i-au cumpărat-o părinţii.

Înainte să înceapă filmarea, îşi face planul exact ca un profesionist. „E nevoie de atenţie, trebuie să ai răbdare foarte multă. Să ştii ce te aşteaptă. Să plănuieşti totul înainte. E şi normal să munceşti foarte mult şi să te dedici”, crede Andrei.

După ce va promova examenul de bacalaureat, tânărul vrea să înceapă studiile în domeniul regiei, pentru a-şi continua cariera.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri