Revelion în stradă, în cluburi sau la operă, în toată țara

Data publicării:
01012013 20rev-41506

Ieşenii au intrat în 2013 sub un cer luminat de un foc spectaculos de artificii. Voia bună a fost peste tot.

Cei care au ales să îşi petreacă Noaptea dintre ani în inima Ardealului, în Piaţa Mare din Sibiu au avut parte de un foc de artificii superb. Spectacolul de lumini a fost deschis de primarul oraşului, Klaus Johhanis.

În noaptea dintre ani, petrecăreții și-au pus și dorințe pentru anul 2013.

La Brașov, peste 2000 de oameni au venit în Piaţa Sfatului din Braşov la cumpăna dintre ani.

După ce au asistat la focul de artificii, localnicii și turiștii s-au prins în hore și și-au pus dorințe pentru anul în care tocmai am intrat.

Şi orădenii au sărbătorit în stradă trecerea în noul an. Petrecere pregătită de municipalitate a mulţumit pe toată lumea.

O petrecere de zile mari s-a organizat şi în Timişoara. Bănăţenii au păşit în 2013 cu încredere şi cu speranţa că noul an va fi mai bun.

Nu numai focurile de artificii, ci şi concertele i-au determinat pe români să întâmpine 2013 în marile pieţe din oraşe.

Peste 90 de mii de oameni au petrecut de Anul Nou pe străzile Capitalei. Au avut de unde alege - au fost cel puţin șapte petreceri. Artiști în vogă au urcat pe scenăși nu au lipsit nici focurile de artificii, care s-au întins pe minute bune. Iar latrecerea în 2013 şi-au spus sinceri dorinţele. Unii au vorbit despre bani, alţii despre sentimente, şi câţiva şi-au amintit de politicieni.

Cele mai mari spectacole de Revelion au fost în Piaţa Constituţiei şi la Romexpo, unde a fost organizat cel de-al zecelea Vanghelion.

Şi în Piaţa Revoluţiei distracţia a fost la ea acasă, la petrecerea care a spart ghinionul lui 2013.

Petreceri în cluburi, de Revelion

Sute de litri de băutură, show-uri incendiare şi ore întregi de muzică la maximum. Acestea au fost ingredientele petrecerilor din cluburi, în noaptea de Revelion. Toate localurile au fost pline, cu toate că cel mai ieftin bilet a costat 250 de lei. Dar şampania a fost destulă, iar cumpăna dintre ani a fost întâmpinată pe ringurile de dans, cu optimism. 2013 stă sub semnul norocului, cred cei mai mulți dintrepetrecăreți.

Petrecăreţii din Capitală au păşit în 2013 plini de energie şI de voie bună. Toată noaptea, sala a vibrat pe ritmul muzicii explozive.

Ieşenii au ocupat cluburile din oraş până la refuz şi au aşteptat pe ritmul muzicii trecerea în anul 2013. Doamnele şi domnişoarele au profitat de eveniment pentru a-şi etala rochiile special pregătite pentru pentrecerea dintre ani.

La miezul nopţii, petrecăreţii au desfăcut sticlele cu şampanie, au ciocnit paharele şi au aprins artificii.

Ieşenii au intrat în noul an cu gânduri bune şi speră ca 2013 să fie unul mult mai bun decât cel care tocmai s-a încheiat.

Petrecerile în club au fost la modă şi în Oradea. Cluburile s-au dovedit a fi neîncăpătoare pentru tinerii petrecăreţi.

Înainte de miezul nopţii, petrecăreţii au ieşit în centrul oraşului pentru a vedea focul de artificii, iar după aceea au revenit în cluburi, unde au continuat petrecerea până în zori.

Revelion la Operă

Tot cu multă muzică, dar simfonică, au intrat în 2013 câteva mii de români din toată ţara. Departe de vacarmul din pieţe sau cluburi, au mers la operă, unde s-a pus în scenă Liliacul, un spectacol deja clasic pentru noaptea de Revelion. La Bucureşti şi Timişoara, dupa încheierea spectacolului, oamenii au continuat petrecerea tot la opera.

Spectacolul de operetă s-a terminat cu o oră înainte de miezul nopții, iar apoi a început petrecerea.

Liliacul lui Iohann Strauss este unul dintre spectacolele clasice pentru noaptea dintre ani.

In acest an, peste 300 de persoane, de toate varstele au decis să îşi petreacă Revelionul in foaierul Operei Nationale. Un bilet a costat 420 de lei.

Artiştii au fost răsplătiţi cu ropote de aplauze.

Opereta Liliacul s-a jucat în premieră şi la Craiova. 360 de persoane au asistat la spectacolul maraton care a inceput in 2012 si s+a terminat in 2013.

Organizatorii au fost impresionati de numarul mare de spectatori.

Biletul de intrare a costat 70 de lei la Timisoara şi de 25 de lei la Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri