Sari la conținut

Rihanna concertează astăzi în București

 

©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Cântăreaţa americană Rihanna îşi cheamă fanii în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, la concertul pe care îl va susţine, duminică, publicând fotografii pe pagina sa de Facebook, în timp ce organizatorii evenimentului anunţă că biletele sunt ”aproape” epuizate, anunță News.ro

”Cine vine la ”Anti World Tour” în Bucureşti? Ultima şansă de a cumpăra bilete”, a fost mesajul cântăreţei.

Camera din culise pe care organizatorii concertului de la Bucureşti, Marcel Avram şi D&D East Entertainment, o vor pregăti pentru Rihanna va trebui să fie amenajată în culorile argintiu, mov, alb şi negru.

”Vine cu bucătarul personal, iar pe lista de cumpărături, pentru ca acesta să gătească, se află creveţi, biban, pui, cotlete de miel, brocoli, avocado, spanac şi alte verdeţuri”, au mai declarat pentru Agenţia de presă News.ro reprezentanţi ai D&D East Entertainment.

În plus, o echipă de catering din România va pregăti mâncăruri tradiţionale, iar aranjamentele florale vor fi alcătuite din trandafiri proaspăt tăiaţi, fără miros, cu cozi lungi şi scurte.

”Vine cu 11 dansatori şi 10 muzicieni. Echipa de producţie ajunge vineri seară la Bucureşti şi va pleca luni”, au mai informat D&D East Entertainment.

În privinţa perioadei pe care Rihanna o va petrece în România, promoterii nu au oferit detalii, deoarece ”rezervările la hotel au fost făcute direct de managementul artistei”.

Biletele pentru concertul Rihanna de la Bucureşti costă 151,20 de lei, 464,40 de lei, 572,40 de lei şi 648 de lei, fără taxe, în funcţie de locul ocupat.

Potrivit Jandarmeriei Capitalei în zilele de 14 şi 15 august, între orele 12.00 şi 01.00, se închide circulaţia rutieră pe Bd. Unirii, ambele sensuri, între Bulevardul I. C. Brătianu şi Bulevardul Libertăţii şi pe Bulevardul Libertăţii, între Calea 13 Septembrie şi Bulevardul Naţiunile Unite iar peste 100 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică cu ocazia concertelor care vor avea loc în Piața Constituției.

Rihanna, născută pe 20 februarie 1988, va prezenta la Bucureşti noul său album, ”Anti”, o producţie 2016, iar din setlistul concertului nu vor lipsi hiturile ”Umbrella”, ”Rude Boy”, ”Four Five Seconds” şi ”We Found Love”.

Rihanna a lansat şapte albume de studio, începând cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc în topurile internaţionale. Discurile cântăreţei au fost vândute în peste 45 de milioane de copii, în întreaga lume, iar piesele sale au fost descărcate de peste 210 milioane de ori în variantă digitală. Ea este câştigătoare a opt premii Grammy.

Sursa: News.ro