Rochia de mireasă, ultima misiune din Afganistan

Data publicării:
scorpioanca

Pentru unii militari, zborul din Afganistan, de 10 ore, a părut mai lung ca niciodată. Mai ales pentru Liliana Leca, sergent major în Batalionul 20 al Scorpionilor Negri, care a fost așteptată de viitorul soț. Tânăra și-a organizat de la distanţă, prin Skype, nunta de luna viitoare.

Emoţiile Lilianei au atins punctul culminant pe ultimii kilometri. Cei între aeroportul militar din Craiova şi până la unitatea militară, unde o aştepta viitorul soţ. Şi-a dus la bun sfârşit misiunea de cinci luni în Afganistan, iar acum are una nouă, la fel de dificilă - găsirea rochiei de mireasă.

„Am căutat pe internet, mi-am făcut o idee, cu ajutorul prietenelor pe care mi le-am făcut în Afganistan şi acum sper să fie ceea ce mi-am dorit şi ceea ce am ales, să mi-o pot achiziţiona”, a declarat Liliana Leca, sergent major în Batalionul 20 Scorpionii Negri.

Printre sutele de rude venite să aştepte soldaţii, logodnicul Lilianei era de departe cel mai nerăbdător.

Mai avem o lună jumătate şi vine nebunia. (V-aţi organizat?) Pe Skype, este o nuntă făcută pe Skype, totul pe net”, spune Ionel Crăciun, logodnicul Lilianei.

Ultimii 70 de scorpioni negri s-au întors acasă joi, cu un aeronavă Hercules C130. A fost ultima lor misiune în Afganistan, spre bucuria familiei.

Retragerea scorpionilor a început în februarie, iar până acum au ajuns acasă 570 de scorpioni negri şi 100 de scorpioni roşii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri