Roger Federer, un campion cu două perechi de gemeni

Data publicării:
federer tatic

Roger Federer este probabil unul dintre cei mai norocoşi tătici ai planetei. Are patru copii. Două fete gemene, Myla și Charlene, în vârstă de şapte ani şi doi băieţi gemeni, Leo și Lenny, în vârstă de doi ani. Numărul trei ATP şi soţia sa, fosta jucătoare de tenis Mirka Vavrinec, s-au cunoscut la Jocurile Olimpice din anul 2000, iar de atunci au rămas împreună. Mirka a renunţat la sportul alb din cauza unei accidentări, dar s-a dedicat total vieţii de familie şi a devenit cel mai mare susţinător al soţului său. Nu a lipsit de la niciunul dintre meciurile fostului lider mondial, nici macar în cele mai grele perioade de sarcină.

Roger Federer: „Ultima dată când am trecut prin asta a asistat la meciul epic cu Roddick din 2009, în finală. Era însărcinată în şapte sau opt luni şi sper să se simtă bine şi de data asta. Copiii vin când vin şi evident că este un moment emoţionant pentru noi.”

Fiicele lui Roger Federer îşi susţin mereu tatăl din tribune. L-au însoţit întotdeauna în turnee. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu fiii săi. Roger Federer şi soţia sa nu şi-au expus foarte mult băieţii şi au evitat să ofere detalii despre ei. De atltfel, de când au venit ei pe lume nici jucătorul de tenis nu a trecut printr-o perioadă foarte bună pe plan profesional.

Roger Federer: „Tenisul este foarte important, dar nu este tot. Mai ales când ai familie, realizezi asta...mai devreme sau mai târziu. Tocmai datorită acestui fapt chiar m-am bucurat de acest sezon cu tot cu eşecurile pe care le-am avut în încercarea de găsi o soluţie.”

Potrivit specialiştilor din domeniu, șansele ca o mama sa aiba gemeni în două sarcini consecutive sunt de 1 la 100.000. Presa internaţională a speculat, însă, o posibilă înseminare în vitro. Roger Federer nu a confirmat acest zvon, dar nici nu a negat posibilitatea. A vorbit, însă, despre faptul că micuţii săi nu sunt singurii gemeni din familia Federer. Diana, sora jucătorului de tenis, a născut şi ea tot gemeni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri