Roger Waters concertează astăzi în Piaţa Constituţiei. La spectacol sunt aşteptaţi 50.000 de fani

Data publicării:
Roger Waters, în timupl unui concert la New York, din 2013. Foto: Guliver/GettyImages
Roger Waters, în timupl unui concert la New York, din 2013. Foto: Guliver/GettyImages

Nu mai puţin de 2.600 de oameni au lucrat mai bine de două zile pentru ca totul să fie pus la punct. Scena are 173 de metri şi este cea mai mare care s-a ridicat vrreodată pentru un concert în România.

„Aici, în Piaţă (n.red. Constituţiei) am construit o scenă cât se poate de lungă, dar fără a intra pe şosea. Vedeţi, am construit nişte turnuri mai mari la capete, pentru a avea puncte de oprire. Da, este cea mai lungă scenă pe care o construim ... Absolut!”, a declarat managerul de producţie Chirs Kansy.

„Chiar îmi place foarte mult începutul spectacolului. Pentru că este complex din punct de vedere al producţiei, publicul este emoţionat, avem toate efectele prirotehnice, un avion se loveşte de zid, formaţia cântă foarte tare. Întodeauna sunt foarte emoţionat la începutul spectacolului”, a adăugat acesta.

Chiar dacă la ora concertului ar putea să plouă, publicul nu va avea acces cu umbrele, ci doar cu pelerine. În plus, aparatele de fotografiat sunt interzise.

„Ştiu că este o neplăcere şi o dezamăgire, dar chiar nu avem voie să permitem accesul publicului cu aparate de fotografiat. Însă toată lumea poate să îşi ia smartphonurile”, a declaraqt Laura Coroianu, organizatoarea evenimentului.

Aceasta a atras atenţia că spectatorii trebuie să vină din timp, pentru a nu se produce înghesuială. Porţile se vor deschide la ora 17.00, iar Roger Waters va urca pe scenă la ora 20.00.

La spectacolul de la Bucureşti va participa şi un cor de copii al Şcolii Gimnaziale de Arte nr. 5, care va interpreta alături de artist celebra piesă "Another Brick in the Wall".

Concertul lui Roger Waters face parte din turneul mondial „The Wall Live" început de artist în 2010.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri