Salon cosmetic pentru copii. Cei mici au parte de manichiură şi pedichiură bio

Data publicării:
salon

Ioana are șase ani şi este gata să încerce tot ce este nou. „Mi-au făcut o coafură de prințesă și mi-a plăcut foarte mult. Mi-a pus și o diademă de prințesă. Data viitoare când vin aici, o să vreau această coafură pentru școală”, spune micuța.

Şi cei care se tem de foarfeca frizerului pot veni la coaforul piticilor. Scaunul de tuns s-a transformat într-o balenă prietenoasă, iar curajoşii sunt răsplătiți cu diplome sau jucării.

Antonio are trei ani şi vine pentru prima dată la frizer. „Am venit astăzi pentru primul tuns. Nașii i-au luat motul si am decis să vin aici. Am intrat pe net și am aflat de această frizerie. Copilul a fost foarte cuminte, s-a simțit în largul lui”, a povestit mama lui Antonio.

Fetiţele care vor ca manichiura lor să arate ca cea a mămicilor trebuie să ştie că, special pentru ele există oja bio în toate culorile. Pentru un plus de strălucire pot fi aplicate pietricele, ştrasuri, pisicuţe sau alte personaje îndrăgite.

Mara este una dintre domnişoarele pentru care manichiura este foarte importantă, aşa că trece întotdeauna pe la salon înainte să meargă la petreceri.

Copiii preocupaţi de look-ul lor au un loc în care pot încerca cele mai noi şi nonconformiste coafuri. Cei mici se pot răsfăţa la manichiură sau pedichiură şi pot fi siguri că prietenii îi vor remarca.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri