Sărbători cu miros de cozonaci, brad împodobit şi amintiri despre colinde cântate prin vecini pentru vedetele Digi Sport

Data publicării:
laura teodoru 1

„Vreau acelaşi lucru pe care mi-l doresc de câţiva ani încoace: să stau acasă, alături de familie, să râdem şi să ne odihnim pentru că în anul 2016 să fim şi mai puternici”, spune Camelia Bălţoi. „Eu nu uit să fiu Moş Crăciun pentru alţi copii cu posibilităţi materiale modeste”, adaugă Simona Ţăranu. Pentru Ana Cristina Călin dorinţa de Crăciun este una...inedită. „Nu vreau parfumuri, genţi sau pantofi. Vreau doar ca Moşul să îmi spună ce primeşte el de Crăciun.”

Fie că sunt la muncă, la pupitrul ştirilor Digi24 sau Digi Sport, sau acasă, în familie, Crăciunul are, pentru cele 5 vedete DIGI, miros de cozonaci.” În fiecare an Crăciunul are farmecul lui, iar pentru mine frumuseţea acestei sărbători constă în faptul că sunt alături de familie şi de cei dragi”, mărturiseşte Raluca Hogyes. Colega ei de la pupitrul ştirilor sportive de la Digi Sport, Camelia Bălţoi, are un plan bine pus la punct pentru Sărbători fericite. „Mama găteşte excelent, tata se ocupă de cumpăratul bradului, iar noi, restul familiei, ne ocupăm de voia bună. Râdem, glumim, povestim, vorbim despre ce mai vedem la televizor, politica e un subiect serios si nelipsit de la masa de Crăciun, şi asteptăm...cadourile.”

Şi, cum de Sărbători cea mai importantă este întâlnirea cu Moş Crăciun, vedetele DIGI îşi amintesc cu drag de primul lor contact cu Moşul cel generos.”Am crezut în Moş Crăciun până în clasa I. Mă gândeam din timp ce să îi scriu, ce să îi cer, şi lăsam bileţelul la fereastră. Într-un an am petrecut Crăciunul la bunici iar bunicul m-a rugat să inchid repede becul şi să vin la geam că tocmai i-a văzut nasul Moşului. Am stat minute bune cu nasul lipit de fereastră poate îl văd”, spune Simona Taranu. Pentru Camelia prima întâlnire a fost..la grădiniţă.”I-am zis o poezie şi am primit dulciuri din partea lui.”

Raluca Hogyes îşi aminteşte că era foarte curioasă să îl vadă pe Moşul cel darnic. „Eram atât de curioasă şi de nerăbdătoare încât stăteam numai lângă brad. Şi într-un final si-a facut apariţia şi Mos Crăciun. La prima vedere m-am speriat şi am început să plâng, dar Moşul a avut răbdare şi după ce a început să scoată cadourile din sac, ne-am împrietenit”. Ana Cristina Călin, prezentatoarea jurnalelor sportive din week-end de la Digi Sport, are de făcut o mărturisire emoţionantă. „Eu şi acum cred în Moş Crăciun. Îmi place să primesc cadouri şi mereu le deschid cu aceeaşi bucurie de copil....Si, dragă Moş Crăciun as vrea să te întâlnesc!”

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri