Scandal pentru averea lui Paul Walker: Părinţii şi două iubite ale actorului îşi dispută moştenirea de 45 de milioane de dolari

Data publicării:
oaca

La nici o lună de la moartea lui Paul Walker, familia şi fostele iubite ale actorului au început lupta pentru a pune mâna pe averea acestuia: 45 de milioane de dolari, din care toată lumea ar vrea o felie cât mai mare. Paul Walker, celebru pentru rolul din Fast and Furious, a murit într-un accident de maşină în California.


Paul Walker avea doar 40 de ani, dar succesul pe care l-a avut la Hollywood i-a adus milioane de dolari în conturi, iar moartea sa a declanşat vânătoarea pentru avere. Părinţii actorului spun că ei ar trebui să administreze banii, dar pretenţii au ridicat şi două foste iubite ale lui Paul Walker.

Una dintre ele este Rebecca McBrain, cu care starul a stat doar un an, dar care i-a dăruit o fiică, Meadow, acum în vârstă de 15 ani. Femeia spune că adolescenta este moştenitoarea de drept. Cum fata este încă minoră, părinţii actorului nu renunţă la avere.

În tot acest scandal apare şi Jasmine Pilchard-Gosnell, iubita din ultimii şapte ani a actorului, care consideră că are şi ea un cuvânt de spus.

Presa americană scrie că, cel mai probabil, se va ajunge la proces, în condiţiile în care Paul Walker nu a lăsat nici un testament. Cine va câştiga dreptul de administrare a averii acestuia va încasa şi banii obţinuţi după lansarea celei de-a şaptea producţii din seria Fast and Furious, la care Paul Walker începuse filmările. Pelicula va apărea în cinematografe în aprilie 2015.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri