Sari la conținut

Se dă startul la prima expoziție dedicată pasionaților de pescuit și vânătoare

Foto: Pescarul belgian Ronny de Groote 

La Fishing&Hunting Expo se vor regăsi scenă de prezentări, restaurante, simulatoare de pescuit și vânătoare, piscină pentru demonstrații de spinning, loc de joacă pentru copii, spații destinate pentru socializare.

„Pescarii, vânătorii sau iubitorii de activități outdoor pot găsi în cadrul expoziției F&H Expo: echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru pescuit, armament, muniţie şi îmbrăcăminte de vânătoare, bărci, caiace și alte tipuri de ambarcaţiuni, motoare de bărci, asociaţii de pescari şi cluburi de pescuit sportive, ghizi de pescuit și vânătoare, bălți, lacuri sau alte destinații de pescuit și vânătoare, pensiuni din destinațiile de pescuit sportive din Delta Dunării și nu numai”, se arată în comunicatul organizatorilor.

În cadrul F&H Expo vor avea loc workshop-uri de pescuit alături de vedete internaționale dar și de cei mai titrați pescari din România, începând cu primele ore ale dimineții: Ronny de Groote – consultant Nash, Dome Gabor – consultant Haldorado, Piotr Piscorski – Salmo Polonia, care alături de Andrei Vlădeanu, Gabi Tomulescu, Alex Matea, Eugen German, Andrei Zabet, Lucian Constantin, Mălin Mușatescu, Zsolt Benzar, Eugen Bîltac, Andrei Ghioghiu, Vlad Tocae, Rareș Boeriu, Dan Ghiorghiu și mulți alții, care vor încerca să vă explice trucurile lor de competiție.

De asemenea, chef Cătălin Scărlătescu va avea un live cooking show unde va pregăti pentru pofticioși cârnații ce apar sub brandul propriu. Nu în ultimul rând, în colțul TV Paprika, sâmbătă 13 februarie, între orele 12:00 - 14:00 va avea loc un cooking show marca Antonio Passarelli, urmat de o sesiune de autografe din partea celebrului bucătar.

Organizatorul Fishing& Hunting Expo este postul de televiziune unic în Europa Centrală, „The Fishing & Hunting Channel”.

„Ceea ce este important de menționat aici, este că postul The Fishing & Hunting Channel încearcă să militeze și să educe publicul telespectator că peștele și vânatul trebuie respectat și ocrotit. Nu de puține ori postul TV s-a implicat în campanii de sesizare a braconajului către forurile și instituțiile specializate, iar fiecare emisiune difuzată încearcă să explice oamenilor regulile pescuitului sportie, în system ”Catch& Release”, precum și ocrotirea vânatului tânăr și sănătos, cu capacitate de reproducere maximă”, se arată în comunicatul citat.

Digi FM este partener media al expoziției.

Pe aceeași temă