Selah Sue: „Există mai multe lucruri pozitive decât cele negative în a fi celebru”

Data publicării:
selah sue 23 sept

Ești a doua oară în România, cum ţi se pare acum?

Sunt chiar surprinsă cât de mulţi oameni vor fi la concert, va fi frumos. Mi-a plăcut şi concertul din anul trecut, când am cântat în România la un festival. A fost o energie foarte bună, ceea ce aştept şi de la acest concert.

Cine este Selah Sue?

Nu este deloc diferită de Sanne Putseys, care sunt de fapt, dar este un pic mai implicată emoţional, pentru că trebuie să scriu piese, dar în acelaşi timp sunt şi foarte strictă, pentru că sunt destul de tânără şi am angajaţi cu 10 ani mai în vârstă decât mine, aşa că trebuie să fiu destul de puternică, pentru că este o afacere.

Selah Sue are doar 24 de ani, dar cariera sa este în plină ascensiune. A început muzica de mică și pâna acum se poate lăuda cu peste 700.000 de albume vândute în Europa. Chiar și cu atâta succes, nu uită de unde a plecat.

„Am încă prietenii din copilărie, dar ei văd destul de ciudat faptul că acum mergem pe stradă şi oamenii vin la mine pentru autografe, dar este o parte a muncii mele. Nu este întodeauna uşor, pentru că vrei să ai timp liber cu prietenii şi familia”, spune artista. 

Îţi doreşti uneori să nu fi fost Selah Sue?

Nu, nu merg aşa departe, pentru că există mai multe lucruri pozitive decât cele negative în a fi celebru. Deci nu!

Selah Sue studiază psihologia și crede că acest lucru o ajută în piesele ei. Cel mai mare vis al artistei este să cânte pe aceeași scenă cu idolul din copilarie.

Când erai mică şi ai început să cânţi, la vârsta de 15 ani, cine te imaginai? Aveai un idol, precum Madonna, sau altcineva?

Pentru mine a fost Lauryn Hill. Sigur, ea a fost la începuturile mele cea mai importantă inspiraţie. Am cunoscut-o prin albumul ei „Unplugged”, cu chitara, şi acum îl ştiu pe dinafară. Datorită ei am învăţat acordurile la chitară.

Belgianca are întodeauna doi fani înrăiți, care îi urmăresc toate concertele.

Ce zic părinţii tăi despre cariera ta, vin la concertele tale?

Da, tatăl meu este cel mai mare fan al meu, se uită la tot, în fiecare zi, online, ştie cu exactitate la ce melodie vocea îmi sună gâjâit şi tot felul de lucruri de genul acesta. Mama este şi ea mândră, dar este mult mai grijulie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri