Sergiu Vasile, Times New Roman: Omar Hayssam, fumigenă. S-ar putea să mai crească o taxă

Data publicării:
omar hayssam - 1110715-Mediafax Foto-Razvan Chirita-1

Ziua de vineri a început exploziv, un comunicat al administrației prezidențiale anunța că Omar Hayssam, condamnat în lipsă la 20 de ani de închisoare pentru terorism, a fost adus în țară.

„Omar Hayssam nu e primul terorist al nostru, dacă mai ținem minte, în 1989 erau o grămadă de teroriști”, a glumit Ovidiu Eftime.

Sergiu Vasile consideră, mai în glumă mai în serios, că acest lucru ar putea fi o „fumigenă”.

„Le recomand cetățenilor să fie atenți, că s-ar putea să mai crească o taxă”, a spus el.

Ovidiu Eftimie a glumit pe seama lui Raed Arafat, spunând, așa cum a scris pe site-ul TimesNewRoman.ro, că Poliția l-a luat de greșeală pe el, și nu pe Omar Hayssam: „E posibil să-l fi luat pe Raed Arafat din greșeală. Am și scris o chestie că a intrat Poliția peste el în casă.”

Despre declarațiile premierului și președintelui de asumare a meritelor, Eftimie consideră că așa se întâmplă mereu când se întâmplă ceva pozitiv în România.

„Dacă mâine câștigă Bute centura mondială la box, o să vină președintele: a fost vina mea, eu am fost cel care l-a sprijinit pe Bute la box, după aia apare și Ponta: ba nu, eu am fost cel care l-am sprijinit pe Bute, împreună cu tot guvernul USL, că v-am promis în campanie că vom face chestii”, a mai spus Eftimie.

Citiți și:

Ovidiu Eftimie, Times New Roman: De ce autorul dietei Dukan nu arată sănătos?

Ovidiu Eftimie, Times New Roman: Se vede că premierul nu se pricepe la tehnologie sau la guvernare

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri