Sari la conținut

Serial TV despre ultimele luni din viaţa lui Michael Jackson, produs de J.J. Abrams

 

Foto: Gulliver/Getty Images

J.J. Abrams şi partenerii lui din compania de producţie Bad Robot s-au asociat cu scriitorul, activistul şi prezentatorul TV Tavis Smiley pentru a adapta într-un serial de televiziune volumul biografic scris de acesta, ”Before You Judge Me”, ce va fi lansat marţi, în Statele Unite. 

J.J. Abrams şi Tavis Smiley vor fi producătorii executivi ai noului serial. Iniţiatorii proiectului nu au anunţat deocamdată numele postului de televiziune care va difuza noul serial.

Tavis Smiley şi compania Bad Robot au colaborat cel mai recent în 2015 la adaptarea pentru micile ecrane a unei alte biografii scrise de Smiley, dedicată lui Martin Luther King Jr., intitulată ”Death of a King: The Real Story of Dr. Martin Luther King, Jr.'s Final Year”. 

Cu o viaţă personală marcată de numeroase controverse şi apariţii publice intens mediatizate, Michael Jackson a murit în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, din cauza unei supradoze de propofol, un anestezic puternic, pe care starul american îl utiliza ca somnifer. Artistul efectua în acea perioadă o serie de repetiţii intense pentru ultimul său turneu din carieră, ”This Is It Tour”, care ar fi trebuit să includă 50 de show-uri şi să înceapă în iulie 2009, la Londra.