Sari la conținut

Șerif: Prince a fost găsit inconștient într-un lift

Când poliția și serviciile medicale de urgență au sosit la fața locului după un apel telefonic, „au găsit un bărbat adult inconștient în lif”, a precizat șeriful Jim Olson într-un comunicat, citat vineri de AFP.

Echipele de salvare au încercat resuscitarea, fără succes, a spus el.

Prince Rogers Nelson a fost declarat decedat la ora locală 10:07, a mai menționat șeriful, adăugând că o anchetă este în curs de desfășurare pentru a determina circumstanțele morții.

Cântărețul a fost dus de urgență la spital, vinerea trecută, pentru o gripă, după cum au scris mai multe publicații, adăugând că avionul său privat a procedat la o aterizare de urgență în Illinois, pe drumul spre Minneapolis la întoarcerea din Atlanta, unde cântărețul susținuse două concerte.

Artistul ar fi fost tratat pentru o supradoză de opiacee cu șase zile înainte de moartea sa, afirmă site-ul TMZ specializat în informații despre celebrități.

Autopsia va fi realizată în cursul zilei de vineri, a declarat un purtător de cuvânt al institutului de medicină legală din Midwest, Martha Weaver, precizând că rezultatele preliminare ar urma să fie disponibile în câteva zile, dar că analizele - mai ales toxicologice - ar putea dura mai multe săptămâni.

Prince anunțase luna trecută că urma să își publice memoriile.

Citiți și:

A murit cântărețul Prince

Mesajele vedetelor după moartea cântărețului Prince

DIGIMATINAL | Presa străină abundă în elogii la adresa lui Prince