Sari la conținut

Show-ul „The Ultimate Thriller - Michael Jackson”, pe 7 iulie la București

©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Am făcut acest eveniment pentru fanii lui Michael Jackson. Se lucrează de ani buni la acest show”, a declarat Florina Constantinescu, executive manager al Music Management Event. Aceasta a spus că show-ul grandios nu se dorește a fi unul cu „sosii”, ci este unul dedicat muzicii lui Michael Jackson.

Printre artiștii ce vor urca pe scena din Piața Constituției se numără colaboratori apropiați ai lui Michael Jackson, precum Michael Prince și coregraful LaVelle Smith.

Florina Constantinescu a spus că își dorește ca spectacolul să fie „cel mai mare tribute show” adus muzicianului și să fie prezentat în turneu și în alte țări.

„Am adunat cele mai iubite piese (ale lui Michael Jackosn — n.r.), le-am combinat, le-am pus într-un singur show de două ore și jumătate. Show-ul aduce niște efecte care să ne dea senzația că Michael e cu noi. Este vorba de show, de echipă, de munca lui Michael. Tehnologia este de ultimă generație. Am creat ceva ce sperăm să fie un succes internațional”, a mai spus ea.

„Ceea ce facem noi nu s-a făcut până acum. Ne-a trebuit un brand înregistrat să folosim numele de Michael Jackson. Ce facem noi în România este în premieră”, a adăugat aceasta.

Minel Stoica, responsabil cu producția show-ului, a explicat că este vorba de o producție mare și că organizatorii și-au propus să reproducă anvergura spectacolelor lui Michael Jackson din '92 și '96 de la București.

Biletele pentru „The Ultimate Thriller — Michael Jackson” vor fi puse în vânzare marți pe platforma Eventim și au prețuri între 80 și 450 de lei.

De asemenea, organizatorii au spus că în spațiul destinat show-ului va exista și un „muzeu” cu obiecte ce i-au aparținut lui Michael Jackson.

Întrebați de costurile producțiile, organizatorii au menționat suma de jumătate de milion de euro.

„Cred că toate concertele din Piața Constituției au depășit suma de 500.000 de euro (...). Sperăm să ne fie alături și cineva din familia lui Michael Jackson pe scenă”, a spus Florina Constantinescu.