ShowNews. Mirror speculează că Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones s-au împăcat

Data publicării:
mirror

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones sunt despărţiţi încă din iunie, dar există surse care spun că cei doi s-au împăcat ... cel puţin aşa „anunţă" tabloidul Mirror. După ce şi-au petrecut vara despărţiţi, se pare că actorii au revenit acum la sentimente mai bune. Reconcilierea era aşteptată pentru data de 25 septembrie. De ce tocmai atunci? Pentru că ei sunt născuţi în septembrie. Michael împlinea 69 de ani şi Catherin 44. Dar n-a fost să fie! Au sărbătorit separat. Oricum, pentru fani, veştile păreau îmbucurătoare, de când Douglas a recunoscut, la tv, că există şanse de împăcare. Iar săptămâna aceasta, Catherine a fost văzută cu verighetă pe deget şi zâmbind larg.

Mai multe fotografii şi portrete cu Kate Moss au fost scoase la vânzare de faimoasa casă de licitaţie Christie's, din Londra. Fotografiile au fost făcute între 1993 şi 2013. Faimoasa Kate Moss atacă acum şi lumea muzicală. Ea a lansat o piesă fără să cânte.. aşa spun jurnaliştii de la revista OK din Anglia. Fotomodelul spune doar atât, pe toată piesă : „Cred că cizmele înalte şi strânse sunt sexy şi atractive, mai ales când sunt purtate cu o rochie scurtă"...

„Gravity” este un film spectaculos, o poveste tulburătoare în spaţiul cosmic. Cele două personaje principale sunt interpretate de Sandra Bullock şi George Clooney. Doi actori cu greutate, dar care în film „nu se prind de mână". Iar Sandra, întrebată în show-ul lui Jay Leno de ce nu s-a „ţinut niciodată de mâna" în viaţă reală cu George, a răspuns: „Ne asemănăm prea mult, în special în părţile negative”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri