ShowNews. Scarlett Johansson, cea mai sexy femeie în viață

Data publicării:
scarlet posteuca 9 oct 1

Cea mai frumoasă şi cea mai sexy femeie în viaţă este Scarlett Johansson. Cel puţin aşa arată un top făcut de cititorii, de peste hotare, ai revistei Esquire. Actriţa de 28 de ani este singură care a fost de două ori încoronată de fanii publicaţiei. A mai câştigat titlul de cea mai sexy în 2006. De atunci şi până acum s-a căsătorit, a divorţat şi s-a logodit din nou. A câştigat un premiu Tony şi a cucerit fanii filmului „The Avengers”.

În ceea ce privește un alt film cu succes la fani, dar şi la box office, „Lord of the rings”, producătorii trilogiei scot la licitaţie costume şi recuzita din film, anunţă revista OK și Today.

Capul de afiş al licitaţiei va fi sabia lui Frodo Beggings care se estimează că ar putea ajunge la 200 de mii de euro. Pe lângă sabie, pe 5 decembrie, se mai scot la vânzare toiagul de vrăjitor al lui Gandalf, sabia lui Aragon, dar şi picioarele şi urechile de Hobbit.

O veste mai puţin îmbucurătoare este cea dată de Tom Hanks, care a recunoscut că este bolnav. Actorul în vârstă de 57 de ani a anunţat în emisiunea lui David Letterman că încearcă să ţină boală sub control încă de la 36 de ani.

Mister Hanks dezvăluie că a fost diagnosticat cu Diabet de tip II. Actorul a anunţat vestea cu zâmbetul pe buze, relatează The Huffington Post. Doctorii i-au dat de ales între a slabi până la greutatea pe care o avea în liceu sau a lupta cu simptomele bolii. Aşa că actorul a decis să ţină o dietă şi să facă mai mult sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri