ShowNews. Whitney Houston are statuie de ceară la Madame Tussauds

Data publicării:
whitney houston ceara

Justin Bieber a declanşat un fenomen internațional, iar fanii acestuia ar face orice să îl copieze și ar plăti oricât să fie în pielea lui, la propriu.

Toby Sheldon, un fan în vârstă de 33 de ani, a cheltuit 100.000 de dolari pentru operaţii estetice, anunţă site-ul Today. Americanul a recurs la Botox şi implant de păr, dar şi la o intervenţie facială complexă pentru... „zâmbetul Bieber”. Părinţii lui nu ştiu încă, nimic, dar prietenii l-au poreclit deja, Toby Bieber.

O altă veste îi vizează, de data aceasta, pe fanii lui Whitney Houston. Cântăreaţa are statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds din Londra. Măsurile a fost luate după mii de fotografii şi o reprezintă pe cântăreaţă la vârstă de 46 de ani, din perioada ultimului ei album. 

Freddy Mercury, o altă legendă a muzicii, va fi cel mai probabil, interpretat de actorul Ben Whishaw, protagonistul filmului „Parfume”. Este vorba de un rol în filmul biografic al trupei Queen, la care se lucrează de câțiva ani. Marea problemă a fost.. cine îl joacă pe Freddy Mercury? La început a fost propus Sacha Baron Cohen, dar acesta a renunţat după dispută „creativă” cu Brian May, chitaristul trupei, anunţă The Huffington Post.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri