Sari la conținut

Sia, dată în judecată de fanii nemulţumiţi

Cântăreaţa şi compozitoarea australiană Sia a fost dată în judecată de fanii nemulţumiţi de concertul pe care l-a susţinut în Israel, pe 11 august. Ei îşi vor banii înapoi pe biletele în valoare de 70 de lire sterline, sumă echivalentă cu aproximativ 80 de euro, informează nme.com citat de News.ro.

2016 Panorama NYC - Day 3

Gulliver/Getty Images

Principala plângere a fanilor este că Sia a cântat doar 65 de minute în parcul Yarkon din Tel Aviv.

Fanii au fost nemulţumiţi, de asemenea, de faptul că în timpul concertului Sia a stat în spatele scenei, cu faţa acoperită, ceea ce a făcut ca spectacolul să fie lipsit de vitalitate.

O altă plângere se referă la faptul că melodiile interpretate, dar şi cuvintele pe care artista le-a spus în pauzele dintre cântece au fost ”impersonale”, întrucât nu a menţionat că se află în Tel Aviv sau Israel.

Între nemulţumirile fanilor se mai numără şi faptul că ecranele amplasate pentru concert au arătat videoclipuri înregistrate, în locul spectacolului live. Astfel, fanii care se aflau în spatele parcului nu au putut vedea artista pe scenă.  

”Vrem să subliniem că spectacolul a fost un success. Am primit sute de comentarii de la fani mulţumiţi, care au apreciat atât interpretarea, cât şi producţia. În plus, ar trebui notat şi faptul că, din câte ştim noi, plângerile nu au fost îndreptate împotriva Siei”, a spus Ilan Elkayam, responsabilul pentru promovarea turneului, pentru IQ.

Kate Isobelle Furler (născută pe 18 decembrie 1975), cunoscută sub numele de Sia, este o cântăreaţă, compozitoare şi producătoare care a lansat şapte albume de studio şi cinci albume live. A fost nominalizată de patru ori la premiile Grammy.

Artista australiană Sia, pe numele ei adevărat Kate Isobelle Furler, a concertat miercuri seară în Piața Constituției din Capitală. Bucureștenii au asistat la un show captivant creat de trupa de dansatori a cântăreței, condusă de micuța Maddie Ziegler.

Citește și Cine este fetița-balerină care apare în videoclipurile artistei Sia

Pe aceeași temă

UTV te trimite la Ed Sheeran

UTV a dat startul unei noi campanii intitulate “U got the power”. Conceptul este inspirat din povestea generației...