Snoop Dogg a anulat concertul din București, cu două zile înaintea evenimentului. Ce trebuie să știe cei ce și-au cumpărat bilete

Data publicării:
Snoop Dogg
Foto: Facebook/Snoop Dogg

Evenimentul Dj Snoopadelic pe care Snoop Dogg îl avea programat pentru 29 august, la Arenele Romane din Bucureşti, a fost înlocuit - „din motive independente” de organizatori - cu un concert aniversar live pe care rapperul îl va susţine în 2019 în Capitală.

snoop dogg
FOTO: Facebook

 

Organizatorii Phoenix Entertainment au anunţat luni: „Din motive independente de noi, mult aşteptata întâlnire cu Snoop Dogg din 29 august de la Arenele Romane va fi amânată pentru anul următor. Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu noua dată, locaţia rămânând aceeaşi - Arenele Romane. Preţul biletelor pentru noul eveniment va fi 335 de lei”, potrivit News.ro.

În 2019, Snoop Dogg va prezenta la Bucureşti „Concert Aniversar Live 100% - 25 de ani Snoop Dogg”.

Cei care au cumpărat bilete pentru show-ul Snoopadelic (DJ set) le pot păstra pentru concertul live, fără să fie nevoie de plata unei diferenţe.

Cei care doresc să returneze aceste bilete o vor putea face direct la agenţiile de unde au fost achiziţionate, începand cu 10 septembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri