Video Snoop Dogg își promovează noul album cu imagini din Bogata de Mureș

Data actualizării: Data publicării:
camion de promovare a albumului algorithm al lui snoop dogg lasa un card de rate sa traverseze drumul la bogata de mures
Snoop Dogg își promovează noul album „Algorithm” la Bogata de Mureș Foto: captură video Instagram Snoop Dogg

Snoop Dogg nu a mai încurcat Bogota cu Bogata de Mureș. Acum își promovează intenționat noul album cu ajutorul comunei din centrul României. Un camion cu bannere, care anunță apariția albumului „Algorithm”, a fost filmat pe străzile din Bogata. Vehiculul se oprește la un moment dat și lasă un cârd de rațe să traverseze strada.

În urmă cu cinci ani, Snoop Dogg a făcut celebră din greșeală localitatea Bogata. Rapperul a vrut să facă un check-in în Bogota, capitala Columbiei, dar a bifat fără să-și dea seama numele comunei din Ardeal. Povestea s-a viralizat atunci în întreaga lume.

În anul următor, impresarii lui Snoop Dogg au venit la Bogata de Mureș ca să vadă ce posibilități ar fi de organizare a unui concert. Apoi, în 2018, rapperul a anunțat că va susține un concert la București, dar spre dezamăgirea fanilor, și-a anulat participarea cu două zile înaintea evenimentului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri