Sari la conținut

Solista trupei Roxette este bolnavă din nou

 

Foto: Gulliver/Getty Images

Cel mai recent concert al duetului suedez pop-rock a fost în luna februarie la Cape Town, scrie Agerpres.

''Au fost 30 de ani extraordinari!'', a precizat Marie Fredriksson pe site-ul oficial al trupei. ''Sunt deosebit de mândră și recunoscătoare pentru că am revenit în 2009 după o boală grea și am reușit să duc Roxette în jurul lumii încă de câteva ori'', a apus artista de 57 de ani, făcând referire la tumoarea pe creier cu care a fost diagnosticată și de care a fost tratată în 2002.

Per Hakan Gessle, 57 de ani, celălalt membru al trupei suedeze care a dominat topurile cu melodii precum ''The Look'', ''Listen to 'Your Heart'', ''Joyride'' și ''It Must Have Been Love'', a mulțumit tuturor fanilor și colegei sale, Marie Fredriksson.

Fredriksson a fost "puternica Marie, Amazonul vocii sfinte, zeița interpretării rockului superb, interpreta eliberată și magnifică a muzicii și versurilor mele umile'', a transmis Per Gessle, adăugând că ''plimbarea s-a încheiat, dar ne-am distrat cu siguranță''.

Ultima parte a turneului aniversar dedicat celor 30 de ani de activitate trebuia să înceapă în iunie în Elveția și să se încheie în septembrie la Moscova. Fredriksson și Gessle formează un duet din 1986, iar trei ani mai târziu au cunoscut succesul cu melodia "The Look".

Trupa Roxette a vândut circa 75 de milioane de exemplare ale albumelor sale și a susținut 557 de concerte, conform DPA.