Sari la conținut

Sorin Oprescu vine la „Superjurnal”

 

Într-un interviu deschis, primarul Bucureştiului vorbeşte despre planurile sale de viitor. „Grija tuturor este dacă mai candidez. Şi le-am zis: întâi vreau să termin ce am de făcut şi după aia, dacă bucureştenii mă mai vor, mai candidez”, spune Sorin Oprescu.

În mare formă, primarul Bucureştiului a abordat şi un subiect fierbinte în această vreme, relaţia cu D.N.A. „Eu dorm seara liniştit pe perna mea”, spune calm Sorin Oprescu.

Duminică seara, de la „Superjurnal”, vin şi veşti bune pentru bucureşteni. „Pasajul de la Piaţa Presei Libere va fi gata până în luna mai”, promite edilul.

În studioul „Superjunalului”, alături de Toni Grecu şi Cosmin Natanticu, Sorin Oprescu a amuzat audienţa cu răspunsurile sale de la testul sub presiune. Primarul general al Capitalei l-ar alege pe Victor Ponta, în detrimentului lui Marian Vanghelie, pe Mihaela Rădulescu, nu pe Andra şi, dacă ar avea de ales între blonde şi brunete, ar alege: „...orice. Am o vârstă.”

Duminică, de la 21.00, la „Superjunal”, Toni Grecu şi echipa sa de super-reporteri aduc ştiri amuzante din campania DNA, despre Radu Mazăre, care intră şi iese din Beciul Domnesc, nici el nu ştie de ce.

Gicu Gojira are un mesaj inedit pentru Mihaela Rădulescu, care vine din partea Asociaţiei graşilor fără burtiere.

În fiecare duminică, la Digi24, „Superjurnalul” este locul unde orice ştire proastă poate deveni o glumă bună.