Video Squeezie, cel mai urmărit vlogger francez, are un succes nemaipomenit cu o melodie cântată în limba română

Data actualizării: Data publicării:
vloggerul squeezie
Vloggerul Squeezie are mare succes cu „Time Time”, o melodie cântată în limba română în care parodiază muzica anilor 2000 Foto: Profimedia Images

Cel mai urmărit vlogger francez a dat lovitura cu o melodie pe care o cântă în limba română. Piesa lansată de Squeezie este în topul celor mai ascultate pe Deezer în România şi pe Spotify în Franţa. Melodia „Time Time”, o parodie după muzica anilor 2000, are ca temă fericirea de mânca un pepene fără sâmburi.

Videoclipul a fost vizionat pe YouTube de peste 9 milioane de oameni în cinci zile de la lansare, iar CD-ul single a fost vândut în primele 48 de ore în aproape 40.000 de exemplare. Banii obținuți din vânzări vor fi donați în scopuri caritabile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Squeezie, în vârstă de 25 de ani, pe numele său adevărat Lucas Hauchard, are peste 16 milioane de abonaţi la canalul său de YouTube. A devenit celebru propunând clipuri umoristice, filmulețe cu reacţii la diverse teme de actualitate, dar şi videoclipuri muzicale compuse cu diverşi prieteni.

La începutul lunii noiembrie el a reunit șase pasionaţi de muzică - două echipe de câte 3 - şi le-a propus o provocare: să creeze în doar trei zile „un hit în stilul anilor 2000”, scrie rfi.ro. Așa a luat naștere melodia „Time Time” și grupul „Trei degete” al lui Squeezie, care parodiază, între altele, hit-ul „Dragostea din Tei” cu care grupul O-Zone făcea furori în anul 2000.

Squeezie și cei doi prieteni alături de care apare în videoclip au învăţat de la o româncă pe nume Anca să cânte în limba română melodia, e adevărat nu foarte lungă - are 3 minute și jumătate -  şi nici nu e prea complicată, dar este antrenantă și amuzantă. 

Vloggerul a publicat pe YouTube și un fel de making-of al melodiilor create de cele două grupuri care s-au întrecut în cadrul provocării, iar în acest film - vizionat de peste 6,7 milioane de oameni - apare la un moment dat și Anca.

anca squeezie et comp
Anca și grupul „Trei degete” Foto: captură YouTube

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri