Steve Aoki și Sia vor concerta la București

Data publicării:
Sia - GettyImages 1

Foto: Gulliver/Getty Images

În vârstă de 38 de ani, Aoki a devenit cunoscut la nivel mondial, începând cu anul 2007, odată cu trofeul Best Set of the Season, la DJ Awards. A lansat trei albume, a jucat şi în câteva producţii de televiziune precum ”Arrow” şi ”Robot Chicken” şi în documentarul ”The Distortion Of Time”.

Pe 17 august, artiştii Sia, Fallulah, Oh Land şi Selah Sue urcă pe aceeaşi scenă din Piaţa Constituţiei. Kate Isobelle Furler (născută pe 18 decembrie 1975), cunoscută sub numele de Sia, este o cântăreaţă, compozitoare şi producătoare care a lansat şapte albume de studio şi cinci albume live. A fost nominalizată de patru ori la premiile Grammy.

Fallulah, pe numele adevărat Maria Apetri, este o artistă daneză de origine română, care a debutat în 2010, cu albumul ”The Black Cat Neighborhood”. Acesta a fost urmat de alte două materiale discografice, iar cel mai recent - ”Perfect Tense” - a apărut în 2016. Artista va concerta pentru prima dată în România.

Tot din Danemarca vine şi Nanna Øland Fabricius, sub numele de scenă Oh Land. Este o artistă din zona indie-pop, care a reuşit să atragă atenţia printr-un stil muzică elaborat, nonconformist, cu multe elemente experimentale, cu patru albume de studio şi două EP-uri lansate până în prezent. Oh Land va fi şi ea o premieră pentru România.

Artista belgiană Selah Sue, pe numele adevărat Sanne Greet A. Putseys, revine la Bucureşti.

Biletele au fost puse în vânzare marţi, ora 16.00, şi sunt disponibile prin reţeaua Eventim.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri