Steven Tyler anunță turneul de adio al Aerosmith, chitaristul Joe Perry nu crede acest lucru

Data publicării:
GettyImages-451393592

©FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

''Iubesc această trupă, chiar o iubesc și vreau să elimin orice gând pe care cineva l-ar putea avea despre acest lucru ... Pregătim un turneu de adio, dar doar pentru că este timpul. Nu am mai făcut acest lucru'', a spus Tyler la emisiunea ''The Howard Stern Show'', conform revistei Rolling Stone.

Surprins de această știre a lui Tyler, jurnalistul Stern i-a cerut să confirme că trupa cu 46 de ani de activitate muzicală își pregătește turneul de adio. În replică, Tyler a spus: ''Cred că da, anul viitor''.

Întrebat dacă Joe Perry chitaristul Aerosmith știe de acest lucru, Tyler a replicat: ''Mmhmm''.

Însă, contactat de New York Daily News, Joe Perry a declarat că anunțul este prematur. ''Știu că Steven a spus ceva sau a fost citat spunând că acesta ar putea fi turneul final, dar nu cred că am ajuns atât de departe încă'', a declarat Joe Perry. ''La acest moment al carierelor noastre ar putea să nu stea în puterile noastre acest lucru. Să vezi o formație care este împreună de atât de mult timp așa cum suntem noi și să aibă cu adevărat aceiași membrii — nu este ca și cum ar mai fi doar trei dintre noi sau doi dintre cei cinci. Este afacerea reală. Este vorba despre cinci tipi care au menținut numele Aerosmith pentru mai bine de 40 de ani. Știu că am discutat despre un turneu de adio, însă nimeni nu a ridicat mâinile să spună da în loc de nu'', a mai spus Perry.

Tyler a început recent o carieră solo în genul muzical country, iar Joe Perry a apărut alături de Johnny Depp și Alice Cooper în trupa ''Hollywood Vampires''. Mai multe portaluri online din SUA subliniază că de fapt după încheierea acestui posibil turneu formația se va destrăma, conform nme.com și people.com.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri