Studiu. James Bond va muri din cauza alcoolului, până la 56 de ani

Data publicării:
james bond alcool FURACIUNE 1

 

Sursa: Hollywood.com

Cercetătorii au examinat cât alcool consumă James Bond și care ar fi efectele asupra sănătății sale. Ei au publicat un studiu în ediția de Crăciun a British Medical Journal, care include mai multe studii insolite.

Concluziile lor arată că Bond consumă săptămânal de patru ori mai mult decât cantitatea acceptată medical. O persoană reală nu ar putea să desfășoare activități atât de complicate ca Bond în timp ce ar consuma asemenea cantități de alcool, subliniază cercetătorii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Catitatea reală de alcool consumat ar putea fi și mai mare, atrag atenția cercetătorii britanici. „Recomandăm o evaluare urgentă și impunerea unui tratament, precum și reducerea alcoolului la un nivel de siguranță”, subliniază studiul.

Autorii lui au analizat toate cele 14 cărți din seria James Bond, semnate Ian Fleming. Ian Fleming consuma alcool și fuma. A murit la 56 de ani, din cauza unei afecțiuni cardiace. „Estimăm că speranța de viață în cazul lui James Bond este similară”, au subliniat autorii studiului, care mai notează că „alcoolismul este responsabil pentru faimoasele cuvinte ale agentului „vodka martini -- shaken, not stirred." 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri