Suma uriașă oferită de Brad Pitt pentru a urmări un episod din „Game of Thrones” alături de Emilia Clarke

Data publicării:
Brad pitt
FOTO: Guliver/GettyImages

Actorul Brad Pitt a oferit, în cadrul unei licitaţii, 120.000 de dolari pentru a urmări un episod din „Game of Thrones” împreună cu Emilia Clarke, actriță care joacă unul dintre personajele principale ale popularului serial, scrie Variety, citată de News.ro.

Premiere Of Amazon Studios' "The Lost City Of Z" - Arrivals
FOTO: Guliver/GettyImages

Licitaţia a avut loc sâmbătă noapte, la Los Angeles, în timpul unei gale organizate de Sean Penn pentru a ajuta Haiti.

În timpul evenimentului caritabil, a fost anunţată ocazia de a viziona un episod al serialului alături de Clarke, care a fost prezentă la eveniment alături de colegul său de platou Kit Harrington.

Licitaţia a pornit de la suma de 20.000 de dolari, iar preţul a escaladat rapid. Brad Pitt a oferit 80.000 de dolari, iniţial, şi a ridicat singur ştacheta la 90.000 de dolari. Când Harrington a spus că vrea să participe la vizionare, Pitt a oferit 120.000 de dolari.

În final, oferta lui Brad Pitt a fost depăşită de cea a unui participant la gală, care a plătit 160.000 de dolari.

Evenimentul caritabil a fost organizat pentru sprijinirea organizaţiilor J/P HRO & Disaster Relief. Au mai participat Lena Dunham, Arnold Schwarzenegger, Jason Segel, Connie Britton, Patricia Arquette, Mark Burnett şi Leonardo DiCaprio, care a fost premiat pentru munca sa în vederea combaterii schimbărilor climatice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri