Supereroii din „Avengers” au fost câștigătorii MTV Movie Awards

Data publicării:
vlcsnap-2013-04-15-14h01m11s163

Pelicula a obținut trei trofee, inclusiv pentru cel mai bun film. A fost urmată în top de comedia „Scenariu pentru happy-end". Gala MTV Movie Awards este unul dintre cele mai urmărite spectacole de peste Ocean.

Cu Robert Downey Junior, Scarlett Johansson și Chris Evans în rolurile principale, „Răzbunătorii" a câștigat trofeele pentru cel mai bun film, cel mai bun personaj negativ şi cea mai bună scenă de luptă.

Comedia „Scenariu pentru happy-end" a obținut două premii, inclusiv pentru cel mai bun actor în rol principal. Bradley Cooper joacă aici rolul unui fost profesor care a petrecut patru ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase, după ce a fost înşelat şi părăsit de soţia lui.

Spectatorii şi telespectatorii galei au urmărit în premieră imagini din cea de-a treia parte a filmului „Omul de oțel 3", precum și din noua peliculă „Star Trek", înainte de premierele care vor avea loc în perioada următoare.

Mult-lăudatul „Django dezlănțuit" nu a fost uitat nici el la ceremonia de la Los Angeles, iar actorii Jamie Foxx și Samuel L. Jackson au plecat acasă cu câte un trofeu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri