Sari la conținut

Susan Sarandon, acuzații dure la adresa lui Woody Allen

Foto: Gulliver/Getty Images

"Cred că a abuzat sexual de un copil și nu este bine", a declarat actrița la un for organizat de revista Variety și de consorțiul de lux Kering în cadrul programului 'Women in Montion', care se desfășoară în paralel cu Festivalul de la Cannes.

Sarandon a participat la acest for alături de Geena Davis, partenera ei din filmul 'Thelma y Louise' din 1991. Cele două actrițe au fost alese pentru a primi premiul "Women in Motion" pentru "contribuția lor exemplară la industria filmului și la cauza femeilor", informează Agerpres.

Protagonista filmelor 'Atlantic City' sau 'Dead man walking' a adăugat: "Nu vreau să intru mai mult în acest subiect".

Woody Allen a inaugurat miercuri Festivalul de la Cannes cu filmul său 'Café Society', chiar în ziua în care fiul său, Ronan Farrow — singurul biologic pe care l-a avut din uniunea cu Mia Farrow — l-a acuzat că a abuzat de sora lui, Dylan Farrow.

Fiica adoptivă a lui Woody Allen l-a acuzat pe regizor în 2014, în plin sezon al premiilor Oscar, că a agresat-o sexual în copilărie. Cineastul american a calificat imediat acuzațiile ca fiind "false și rușinoase". Faptele sunt prescrise, astfel încât Woody Allen nu a făcut obiectul unei urmăriri penale.