Taberele pentru copii, în varianta americană

Data publicării:
tabaraamericanicrop

Dacă în România ideea nu are căutare, în Statele Unite, numărul taberelor de o zi a crescut cu 90% în ultimii 20 de ani. 

De 150 de ani, taberele pentru copii sunt o obișnuință în Statele Unite, iar succesul lor a crescut de-a lungul timpului. Dovadă stau cele 12.000 de astfel de locuri, ideale pentru a lega noi prietenii și pentru a-ți dezvolta încrederea în tine, toate acestea în timp ce te distrezi.

Peste 11 milioane de copii sunt înscriși anual în aceste de tabere, unii dintre ei încă de la vârsta de 3 ani. În astfel de locuri, actrivităţile sunt multiple - de la trasul cu arcul, la înot și călărie.

Taberele sunt împărțite în mai multe categorii, de la cele de o zi, până la cele organizate pe toată durata vacanței de vară și cele pentru cercetași. Când vine vorba de acestea din urmă, activitățile tinerilor sunt ceva mai dificile și presupun, printre altele, orientare pe munte cu busola și tehnici de supraviețuire în natură.

Iar dacă vă întrebați cât de scumpă este o tabără în aer liber, ei bine, costurile pot fi suportate de cei mai mulţi dintre americani - taxele variază între 100 și 800 de dolari pe săptămână, pentru un singur copil.

În ultimii 20 de ani, numărul taberelor de o zi de pe teritoriul Statelor Unite a crescut cu 90%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri