Tanzania. Safari şi plajă pe continentul african

Data publicării:
tanzania

Cu atracţii precum Kilimanjaro, Craterul Ngoro-ngoro şi arhipelagul Zanzibar, Tanzania este destinaţia ideală pentru cei care iubesc frumuseţea şi sălbăticia naturii. Aproximativ 28 la sută din teritoriul ţării este ocupat de parcuri şi rezervaţii naturale. Pe lângă aventură, peisajul îţi taie respiraţia, iar o întâlnire cu locuitorii Maasai, îmbrăcaţi în veşminte roşii, poate fi o adevărată lecţie de istorie, dar şi de viaţă.

Pentru o vacanţă la safari, în Tanzania, cel mai indicat este să vă faceţi rezervare prin intermediul unei agenţii de turism, care se va ocupa de tot ceea ce este necesar pentru drum şi sejur. Opt zile printre hipopotami, elefanţi, girafe şi sute de specii de păsări vă costă cel puţin 2.800 de euro, de persoană. Pachetul include transport cu avionul, cazare, pensiune completă, transfer la hotel şi asistenţă turistică.

Când v-aţi săturat de viaţa în sălbăticie, plajele cu nisip alb din Zanzibar vă aşteaptă. Hotelurile vă oferă toate condiţiile, inclusiv excursii interesante în Stone Town sau pe insulele din rezervaţiile marine, unde puteţi ajunge cu bărci tradiţionale.

Stone Town, oraşul natal al lui Freddie Mercury, a fost inclus în patrimoniul UNESCO. De asemenea, puteţi vizita insula-închisoare unde erau întemniţaţi sclavii şi unde vă puteţi întâlni cu ţestoase gigant. Nu trebuie ratate nici plantaţiile de mirodenii.

La agenţiile de turism, un sejur de opt nopţi în Zanzibar poate fi rezervat începând de la 1.700 de euro de persoană şi veţi beneficia de transport, cazare în regim de demipensiune şi transfer aeroport-hotel-aeroport. Dacă vreţi să plecaţi pe cont propriu şi aveţi noroc să găsiţi bilete mai ieftine de avion, trebuie să ştiţi că veţi face cel puţin o escală la Doha sau la Dar Es Salaam.

Cazare în Zanzibar găsiţi pentru toate gusturile. O cameră dublă, la un hotel de trei stele, costă în jur de 135 de euro pe noapte. La cinci stele, veţi plăti aproape dublu pentru o cameră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri