TÂRG PENTRU CRĂCIUN. În Arad miroase a turtă dulce și a dovleac copt

Data publicării:
26112012 20craciun-35302

Acadele colorate aranjate ordonat pe tarabe, ruladă ca cea făcută de bunica, ciocolata de casă, iar lista cu bunătăţi nu se opreşte aici.

Şi anul acesta, comercianţii mizează pe tradiţie şi au scos la vânzare produsele care an de an bucură pe toată lumea. „Bomboane din zahăr ars, cu diferite arome, deci din sucuri naturale”, spune un comerciant de bomboane.

De mână cu părinţii, cei mici au ieşit în oraş să facă o poză cu personajele din desenate animate, să picteze sau să-şi aleagă un cadou pentru Crăciun.

„Aici pot veni și copii și adulții, își pot cumpăra câte un obiect din ceramică cu tematică de Crăciun sau nu numai și noi le oferim culorile. Și pot să fie cât de creativi vor ei”, explică o vănzătoare de la Atelierul lui Moș Crăciun.

Târgul se închide la 10 ianuarie

Dacă cei mici sunt preocupaţi în special de dulciuri, părinţii trebuie să se uite cu atenţie în buzunare înainte să cumpere orice.

Tărgul de Crăciun s-a deschis la Arad la jumătatea lunii noiembrie, tot atunci s-au aprins și luminile de sărbători în oraș. Peisajul va fi întregit de bradul de Crăciun, care va fi adus aici de autorități imediat după sărbătoare națională de 1 Decembrie.

Târgul îşi închide porţile abia la 10 ianuarie. Timp de două luni, comercianţii vor avea timp să-i convingă pe oameni să le guste produsele.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri