Tarife cu 65% mai mici la unele hoteluri din Bucureşti, în decembrie

Data publicării:
piata universitatii bucuresti 5529248-Mediafax Foto-Andreea Alexandru

Bucureştiul va deveni o destinaţie atractivă pentru sejururile de tip city-break în luna decembrie, pentru că în această perioadă sunt organizate în Capitală tot mai multe evenimente, târguri, expoziţii şi concerte. Mai mult decât atât, pentru următoarele trei weekend-uri, tarifele hotelurilor incluse în programul „weekend în Bucureşti” vor scădea cu 65%.

Pentru a atrage în Capitală tot mai mulţi turişti români şi străini, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România lansează programul special „Weekend în Bucureşti”, un program de tip city-break care se va derula pe parcursul lunii decembrie.

Astfel, în weekend-urile din decembrie două nopţi de cazare cu mic dejun vor costa 159 de lei la un hotel de două stele, 199 de lei la trei stele şi 259 de lei la patru stele. Tarifele conţin şi comisionul de maximum 10% care va fi cedat agenţiilor de turism.

Pentru a beneficia de tarifele speciale, sejurul trebuie să se desfăşoare în weekend-urile 6-8 decembrie, 13-15 decembrie şi 20-22 decembrie 2013. Printre principalele obiective pe care le vor putea vizita turiştii români şi străini care vor veni în Bucureşti se numără Palatul Parlamentului, Muzeul Satului sau zona istorică din Centrul Vechi al Capitalei.

Tarife hoteluri pentru 2 nopţi de cazare

2 stele - 159 lei

3 stele - 199 lei

4 stele - 259 lei

Programul „Weekend în Bucureşti”

6-8 decembrie

13-15 decembrie

20-22 decembrie

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri