Sari la conținut

Taximestrist clujean: Văd imaginea cu Armin în genunchi, în faţa spectatorilor, spune tot despre UNTOLD

Noapte senzațională cu Armin van Buuren la UNTOLD. Taximetristul clujean Stelian Feurdean, devenit celebru pentru postările despre atmosfera din Cluj în timpul festivalului, a revenit cu o postare pe Facebook în care propune, mai în glumă mai în serios, ca primarul Emil Boc să-i ofere viză de flotant lui Armin, "că-i de al nostru".

7

GALERIE FOTO - UNTOLD Facebook

"Pentru cei care nu agreează acest festival o sa încerc să explic ce înseamnă acest “vine Armin” , pentru pensionari e ceva de genul “am văzut poştaşul , la blocul vecin , deci sigur aduce pensiile, azi, şi la noi” , pentru cei de la Clujul Civic e ceva de genul “victorie , au pus plăcuţe bilingve, la intrarea în oraş” (…)

Dacă ai călcat în acea zonă nu ai cum să nu vibrezi. Cursele se înmulţesc spre miezul nopţii , e firesc , mai e puţin şi vine El, Armin, cred că domnul Emil Boc ar trebui să îi facă viză de flotant la Cluj, că deja e de-al nostru , “Orchestra Armin de la Cluj”. Ora 3 , începe nebunia, din stadion se ridică un glas imens, zeci de mii de oameni strigă Armin , Armin…..

Peste mări şi ţări se vorbeşte despre România, ţara aia de lângă Cluj. Văd imaginea cu Armin în genunchi, în faţa spectatorilor, gestul ăsta spune tot despre ce înseamnă Untold si lumea lui magică. Noi, la fel, furnicile din jurul arenei, parte din furnicarul de du-te-vino, preiei, duci clientul acasă şi repede înapoi la Arenă, cred că dacă las maşina cu motorul pornit şi meg până la magazin, o găsesc la Cluj Arena, a învăţat drumul.

Ne vedem şi diseară, pentru ultima noapte magică, din acest an, tot acolo, la Untold, casa bucuriei. Cu drag , acelaşi Stelian, transportatorul de fericire”, scrie taximetristul.

Sursa: clujcapitala.ro