Terapie prin distrugere. La „Clubul furiei”, oamenii pot sparge lucruri pentru a scăpa de stres

Data publicării:
distrugere

„Numele meu este Mora, am 22 de ani şi sunt producător media. Am de-a face cu multe termene limită, cu mulţi oameni şi cu multe probleme în fiecare zi, astfel încât cedez nervos la un moment dat. Este timpul să sparg ceva”, spune o tânără care a apelat la clubul furiei din Buenos Aires, pentru a se elibera de stresul acumulat din cauza serviciului.

La fel ca ea, tot mai mulţi argentineni sunt atraşi de această metodă inedită de revărsare a nervilor.

„La Clubul furiei poţi lupta cu stresul. Oamenii vin aici şi au posibilitatea de a sparge lucruri. Este singurul club de acest gen din America de Sud, dar mai există altele în SUA, Japonia şi Spania”, precizează un angajat al clubului.

La dispoziţia clienţilor Clubului furiei sunt puse tot felul de obiecte, începând de la sticle şi veselă până la computere şi televizoare. Aceştia îşi pot aduce şi lucruri personale dacă doresc, şi nu sunt puţini cei care vin cu fotografii cu foştii iubiţi. Terapia prin distrugere pare că are efect.

Pentru a nu se răni, clienţii Clubului furiei din Buenos Aires trebuie să poarte cască de protecţie şi costume speciale. Taxa pentru aproximativ jumătate de oră de terapie prin distrugere este între 10 şi 100 de euro, în funcţie de valoarea obiectelor pe care doritorii îşi aleg să le facă praf.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri