The Offspring concertează, în premieră, în România

Data publicării:
offspring
Foto: Facebook/Cazrow Aoki

Legendara trupă californiană The Offspring va fi headliner-ul celei de-a VIII-a ediții a festivalului Rock The City, care va avea loc în august, la Arenele Romane din București, informează un comunicat transmis, miercuri, Agerpres.

offspring
Foto: Facebook/Cazrow Aoki

Alături de The Offspring, care va concerta în premieră în România, pe scena festivalului vor mai urca nume cunoscute ale genului muzical — Bullet For My Valentine, The Darkness, Firma.

The Offspring se află în turneul The Offspring World Tour 2017, care a început în luna martie în Japonia și se va încheia în luna octombrie a acestui an, în Edmonton, Canada. Turneul coincide cu 20 de ani de la lansarea celui de al 4-lea album — "Ixnay on the Hombre".

Formată în 1984 și cunoscută inițial sub numele de Manic Subsidal, The Offspring a vândut până în prezent peste 40 milioane de albume în întreaga lume, fiind considerată una dintre trupele cu cele mai bune vânzări din toate timpurile. A lansat nouă albume de studio și a concertat în peste 1.100 de show-uri pe întreg mapamondul.

Printre cele mai cunoscute hituri ale trupei se numără "Self Esteem", "Come Out And Play (Keep ?Em Separated)", "The Kids Aren't Alright" și "You're Gonna Go Far, Kid".

Biletele pentru festivalul Rock The City vor fi puse în vânzare prin rețeaua Eventim și online pe eventim.ro începând de miercuri, de la ora 14,00, la prețurile de 151,2 lei Normal Circle — Early Bird, 194,4 lei Normal Circle — preț integral și 259,2 lei Golden Circle — preț integral.

Festivalul Rock The City, organizat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment, va avea loc pe 27 august, la Arenele Romane din București.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri