„The Wolf of Wall Street”, lovit dur de cenzura din Emirate

Data publicării:
leo dicaprio 1

 

45 de minute au fost scoase din filmul lui Martin Scorsese - mai ales scenele de sex și consum de droguri - iar dialogul a fost și el „lucrat”, pentru a se ascunde obscenitățile, relatează BBC.

„Este ca și cum te-ai uita la Mona Lisa prin ochelarii de soare. Nu mai știi ce se întâmplă”, a povestit o persoană care a văzut filmul. Un lanț de cinematografe din Dubai chiar a postat avertismente, subliniind că nu are niciun control asupra cenzurii și și-a cerut scuze de la spectatori.

Consiliul național pentru media a negat că ar fi cenzurat filmul, spunând că distribuitorii au făcut tăieturile, pentru a prezenta filmul în Golf fără să ofenseze.

Un producător local a declarat însă că ar fi fost mai bine ca filmul să nu fie prezentat deloc. „Nu ar fi fost prima dată când se întâmpa așa ceva”, a sublinat el. 

Rolul principal în „The Wolf of Wall Street” este interpretat de Leonardo DiCaprio, care tocmai a primit Globul de Aur. După lansarea filmului, el a fost nevoit să îl apere, mulți spunând că pelicula este interesată numai de hedonismul personajelor și nu pune accent pe victimele din dosarul Jordan Belfort.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri