Sari la conținut

Thomas Gibson vrea să dea în judecată producătorii CBS, după ce au anunţat că a fost concediat din ”Criminal Minds”

Foto: cbsstore.com

Iniţial, actorul a fost suspendat pentru două episoade, după ce l-a lovit pe Virgil Williams pe platourile de filmare, însă CBS a anunţat vineri, cu litere de-o şchioapă, că Thomas Gibson a fost concediat.

Potrivit The Hollywood Reporter, el şi-a angajat una dintre cele mai bune firme de avocatură din Los Angeles, pentru a cerceta posibilitatea de a cere despăgubiri producătorii serialului.

Skip Miller şi Sasha Frid îl vor reprezenta pe Thomas Gibson, cu care se vor întâlni la începutul săptămânii viitoare, şi vor decide dacă vor acţiona în judecată producătorii CBS.

Această mutare a actorului vine după ce presa americană a aflat detalii suplimentare legate de altercaţie.

Thomas Gibson, în vârstă de 54 de ani, a fost eliminat din serial de producătorii studiourilor ABC şi CBS, după ce l-a lovit pe Virgil Williams în urmă cu mai bine de două săptămâni. Gibson, care deţine rol principal în ”Minţi criminale” din 2005 şi a regizat, între altele, un episod scris de Williams a avut o neînţelegere cu acesta din urmă în legătură cu serialul, iar conflictul a escaladat.

O sursă apropiată lui Thomas Gibson a spus că acţiunea sa a fost de ”autoapărare”, pentru că Virgil Williams se antrenează ca boxeur, însă o alta a afirmat că producătorul este o persoană paşnică şi mică de statură.

Martori ai incidentului au fost mai mulţi producători ai serialului, inclusiv realizatoarea Erica Messer.

După altercaţie, Virgil Williams a completat o plângere formală la biroul de resurse umane al studiourilor.

Nu este pentru prima dată când studiourile ABC şi CBS ar fi date în judecată. În 2011, actorul Charlie Sheen a cerut despăgubiri de 100 de milioane de dolari Warner Bros. Television şi producătorului Chuck Lorre, pentru că a fost scos din serialul ”Doi bărbaţi şi jumătate”, iar în 2012, studiourile ABC au fost date în judecată de Nicollette Sheridan, care a susţinut că a fost dată afară după ce a afirmat că a fost lovită la mână de realizatorul ”Neveste disperate”, Marc Cherry.

Thomas Gibson, despre care se spune că a câştigat, de pe urma sezonului 11 al serialului, 5 milioane de dolari, şi-a cerut scuze prin intermediul unei scrisori transmise vineri. ”Au existat neînţelegeri privind procesul de creaţie şi o contradicţie. Regret ce s-a întâmplat. Toţi vrem să lucrăm împreună ca o echipă şi să facem cel mai bun show posibil. Întotdeauna am vrut şi întotdeauna o vom face”.

Investigaţia ABC-CBS continuă, iar, potrivit The Hollywood Reporter, membri ai distribuţiei şi producătorii îl susţin pe Virgil Williams.

Înainte de ”Minţi criminale”, Thomas Gibson a jucat alături de Jenna Elfman în serialul de comedie ”Dharma & Greg”.

Serialul are în centru o echipă de agenţi FBI care analizează cele mai bolnave minţi criminale ale ţării, anticipându-le mişcările înainte să lovească din nou.

Cel de-al 12-lea sezon al serialului ”Minţi criminale” va avea premiera pe 28 septembrie.

sursa: News.ro