Timea Bereczki a gătit ungurește la Sănătatea în bucate

Data publicării:
timea 1

 

Originară din Oradea, Timea a gătit paprikas și gulaș, după rețete pe care le-a învățat de la mama ei. „A fost pentru mine o adevărată provocare. Nu sunt o specialistă în bucătărie așa că am sunat-o pe mama și am rugat-o să mă ajute cu sfaturi”, mărturisește Timea.

Sub atenta îndrumare a lui Marius Tudosiei, Timea a reușit să gătească excelent și le propune celor de acasă cateva rețete cu specific unguresc.

„Îmi place de mică mâncarea ungurească, acasă se gătea des paprikas și gulaș. Sunt convinsă că telespectatorii care consideră că sănătatea se găsește și în bucate vor aprecia aroma bucătăriei ungurești”, spune prezentatoarea emisiunii România 24 de la Digi24.

La finalul emisiunii colegii Timeei, Sanda Nicola și Dan Suciu, au venit să guste din bucatele gătite de prezentatoarea Digi24.

„Totul s-a încheiat cu o petrecere pe cinste, cu multe râsete și, evident, cu o masă copioasă. Gătită de mine”, spune amuzată Timea.

Duminică, de la 12.30, pe telespectatorii Digi24 îi așteaptă un adevărat festin culinar, la Sănătatea în bucate, alături de Marius Tudosiei si Timea Bereczki.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri