Sari la conținut
News Alert

Timeshift | Faithless şi DJ Snake, în prima seară de festival

Festivalul Timeshift şi-a deschis porţile pentru iubitorii muzicii electronice. Timp de patru zile, 100 de artişti internaţionali vor urca pe cele patru scene instalate în Bucureşti. Dj Snake a venit pentru prima oară în România, în prima seară a evenimentului.

Jocuri de lumină, muzică şi multă distracţie. De asta au avut partea bucureştenii care au participat la prima seară a festivalului Timeshift din Capitală.

Spectator: „Foarte mișto. Momentan nu a venit lumea. Diseară o să fie forță. DJ Snake. Am venit special pentru el.”

Spectator: „Mă simt super tare. Super distractiv. Abia aștept să înceapă petrecerea. Am venit pentru Faitless.”

Festivalul are un line-up de excepţie. Dacă în prima seară, cei mai aşteptaţi artişti internaţionali au fost DJ Snake şi Faitless, în zilele următoare pe cele patru scene ale festivalului vor urca, printre alţii, David Guetta, ATB, Chicane şi Above and Beyond.

Mărăcine Răzvan, organizatorul evenimentului: „Timeshift se va desfășura pe 4 zile, vom avea 4 scene, 4 stiluri diferite de muzică, peste 100 de artiști, peste 100 de ore de muzică. Sunt așteptați în medie perste 30.000 de oameni pe zi.”

Prima ediţie a festivalului Timeshift în Bucureşti se va încheia duminică, iar organizatorii lucrează deja la ediţia de anul viitor.