Tom Hanks, dezvăluiri emoționante despre viața lui

Data publicării:
tom hanks - GettyImages - 9 iulie
Tom Hanks. Foto: Getty Images

Foto: Gulliver/Getty Images

Avea doar 5 ani când părinții săi, Janet și Amos Hanks, au divorțat. El a rămas în grija tatălui său, un bucătar care își schimba des locul de muncă. Acest lucru a făcut ca tânărul Tom să-și schimbe domiciliul de zece ori în decurs de cinci ani. Actorul a trecut prin șase școli până a absolvit și a intrat la Universitatea din California unde viața lui s-a schimbat.

Nenumăratele mutări din decursul anilor nu l-au ajutat pe Tom să-și facă prieteni. Când cunoștea alți copii, tatăl său îl anunța că trebuie să-și facă bagajele și să se mute. Această singurătate l-a determinat pe Tom să aibă probleme mari de socializare în adolescență.

Având în vedere această situație, nu mai pare un paradox faptul că i s-a propus să joace în filmul "Naufragiatul".

"Se pare că mă cunoșteau bine", a declarat actorul zâmbind. Teatrul studențesc a fost salvarea lui. Prin această activitate, Hanks s-a eliberat de toate angoasele și a început să descopere un nou mod de a trăi. "Am început să merg la American Conservatory Theater (A.C.T.) pentru a vedea piese de teatru. "Vedeam mai multe într-o singură zi. Mă fascinau", a declarat actorul postului BBC, citat de Agerpres.

Tom și-a propus să pună capăt singurătății, iar la 21 de ani s-a căsătorit cu actrița Samanta Lewes, cu care are doi copii, Colin și Elizabeth. Dar relația nu a mers și cei doi s-au despărțit.

În pofida acestor dezvăluiri triste, actorul și-a rugat fanii să nu-l compătimească. "Să nu vă faceți griji, nu cred că voi mai fi singur vreodată. Cel puțin asta am simțit când am cunoscut-o pe actuala mea soție. "Acum sunt cel mai fericit om din lume", a subliniat Hanks.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri