TOP 100. Două cluburi din Cluj şi două din Bucureşti, printre cele mai bune din lume

Data publicării:
club 20midi-51908

Clubul Midi din Cluj-Napoca, cu o capacitate de 800 de locuri, a fost plasat pe poziţia a 26-a în Top 100 al publicației DJ Mag.

Realizatorii clasamentului au avut în vedere deschiderea localului pentru petrecerile la modă, însă foarte mult au contat şi numele DJ-ilor rezidenţi şi invitaţi, arată Mediafax.

Zece poziţii mai jos în clasament se află un alt club din Cluj-Napoca, Obsession, cu o capacitate de 1.800 de locuri. În cazul lui, realizatorii topului au apreciat diversitatea. „Mai degrabă un loc de petrecere cu mai multe destinaţii decât un spaţiu destinat strict muzicii dance, cu reprezentaţii exclusiviste ale celor de la The Chippendales, Obsession i-a avut cap de afiş pe celebrii Tiësto, James Zabiela şi Hernan Cattaneo. Este un loc foarte activ în materie de muzică electronică, de care fanii se pot bucura departe de capitala Bucureşti”, scriu cei de la DJ Mag.

Alte două cluburi din România, de data aceasta din Bucureşti, sunt incluse în Top 100. Astfel, pe poziţia a 77-a se află Studio Martin, care are o capacitate de 1.000 de locuri. Printre cei care au mixat aici de-a lungul timpului se numără Laurent Garnier, Derrick May, Juan Atkins şi Jeff Mills.

Pe locul al 94-lea în top se află rivalul oficial al Studio Matin, Kristal Glam Club din Bucureşti, un spaţiu de 1.000 de locuri care s-a impus prin numele celebre care i-au călcat pragul de-a lungul timpului . James Zabiela, Nic Fanciulli şi Dennis Ferrer sunt doar trei dintre DJ-ii celebri care au mixat în Kristal în ultimele 12 luni.

Care este primul în clasament

Primele poziţii în Top 100 al celor mai bune cluburi din lume în 2012 sunt ocupate, în ordine, de Club Space din Ibiza (locul 1), urmat de Green Valley din Camboriu, Brazilia, Pacha din Ibiza, Club Fabric din Londra şi Zouk din Singapore.

DJ Mag este o publicaţie lunară britanică destinată promovării muzicii dance electronice şi DJ-ilor din întreaga lume. Fondată pe 31 ianuarie 1991, revista este tradusă în fiecare lună în limbile portugheză, poloneză (din iunie 2010), ucraineană, lituaniană, chineză, bulgară, spaniolă, franceză, germană şi italiană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri