Topul celor mai râvniţi burlaci miliardari din lume

Data publicării:
snapchat-evan-spiegel-15

Cabinetul Wealth-X a alcătuit un Top 5 al celor mai râvniţi tineri miliardari din lume. Cu toţii au sub 35 de ani, sunt extrem de bogaţi şi sunt celibatari, scrie Mediafax. 

Scott Duncan: În vârstă de 32 de ani, acest antreprenor american are o avere de 5,5 miliarde de dolari, moştenită de la celebra familie Duncan din statul american Texas. Aceasta a făcut avere în domeniul energiei, prin intermediul companiei Enterprise Products.

Thomas Persson: În vârstă de 30 de ani, afaceristul suedez are o avere estimată la 2,8 miliarde de dolari. El reprezintă cea de-a treia generaţie din familia care deţine brandul H&M şi este fiul celui mai bogat om din Suedia, Stefan Persson.

Evan Thomas Spiegel: Născut la Los Angeles, tânărul american, în vârstă de 24 de ani, are o avere de 1,7 miliarde de dolari. A studiat la Universitatea Stanford şi este CEO şi creator al aplicaţiei Snapchat pentru telefoanele mobile inteligente.

Carl Erik Hagen: În vârstă de 27 ani, tânărul norvegian are o avere estimată la 1,7 miliarde de dolari. El este fiul şi moştenitorul lui Stein Erik Hagen, patronul grupului Canica, un imperiu comercial ce include numeroase lanţuri de magazine agroalimentare.

Albert Maria Lamoral Miguel Johannes Gabriel, al 12-lea Prinț de Thurn și Taxis: În vârstă de 31 de ani, acest aristocrat german deţine o avere de 1,5 miliarde de dolari şi este un cunoscut pilot de raliuri auto.

Cabinetul Wealth-X este lider mondial în analize care vizează persoanele extrem de bogate. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri