Traian Băsescu la cumpărături, nu merge la FOTE, dar face lobby pentru Elena Udrea

Data publicării:
17022013 20base-50044

Actualizare ora 18.00 Președintele le-a explicat jurnaliștilor, glumind, că el personal nu a fost înjurat pentru infrastructura de iarnă de la Brașov, așa că nu are rost să meargă la Festivalul Tineretului Olimpic (FOTE).

„Vă aduceți aminte cine a fost înjurat pentru pârtii de schi, pentru patinoare? Ce să caut eu, care nu am primit nicio înjurătură pentru infrastructura de iarnă a acestui festival?”, a declarat Traian Băsescu, întrebat dacă se referă la Elena Udrea.

El a stat trei ore la cumpărături și a băut și o cafea.

Traian Băsescu le-a mai spus jurnaliștilor că nu vrea să facă declarații politice duminica, dar le poate spune, în schimb, că au crescut prețurile cu 10-15%. Șeful statului a mărturisit că rămâne fidel produselor românești.

La deschiderea festivalului este așteptat premierul Victor Ponta.

______________________________________

Președintele și-a făcut un obicei din a ieși în după-amiezile de week-end la cumpărături. Se întâmpla mai ales în duminicile când aveau loc alegerile.

În timp ce își făcea cumpărăturile, Traian Băsescu a fost abordat de oameni care au vrut să facă poze cu el. I-au strâns mână și au stat de vorbă cu șeful statului.

Pe lângă aceștia, au fost și oameni care și-au exprimat nemulțumirea pentru felul cum decurge viața lor în acest moment, dar preşedintele a părut că nu îi aude.

Președintele a cumpărat foarte multă apă, dar și roșii, salată verde și morcovi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri