Trei nume noi și-au confirmat prezența la Electric Castle 2017

Data actualizării: Data publicării:
electric castle fb
FOTO: Facebool / Electric Castle

Deadmau5, Trentemøller, House of Pain, Maceo Plex şi Slaves sunt noile nume care vor cânta, alături de alţi pese 20 de artişti, la cea de-a V-a ediţie a Festivalului Electric Castle, care va avea loc între 12 şi 16 iulie la Cluj, potrivit News.ro.

electric castle fb
FOTO: Facebook / Electric Castle

 

 

Aproximativ 130.000 de persoane se estimează că vor participa la ediţia de anul acesta a Festivalului Electric Castle, pentru desfăşurarea acestuia urmând să fie amenajate nouă scene pe o suprafaţă de 220.000 de metri pătraţi,

Noile nume care vor cânta între 12 şi 16 iulie la Cluj sunt Deadmau5, Trentemøller, House of Pain, Maceo Plex, Duke Dumont, GusGus, Shn şi Slaves, anunţă organizatorii.

„De şase ori nominalizat la premiile Grammy pentru producţiile sale muzicale, de trei ori câştigător al celei mai mari competiţii globale dedicate DJ-ilor, Deadmau5 este un artist cu un palmares de zeci de premii şi milioane de fani. Pe numele său real Joel Thomas Zimmerman, canadianul este unul dintre titanii muzicii electronice. Contestat de mulţi, Deadmau5 este un anti-star, ce nu s-a ferit niciodată să aducă critici industriei muzicale. Tocmai din acest motiv a ales să se retragă trei ani, pentru a lucra la noul său album W:/2016ALBUM/, lansat de curând”, precizează organizatorii.

Anders Trentemøller este un artist complex, care şi-a început cariera pe ritmuri indie-rock la Copenhaga, iar ulterior s-a dedicat muzicii electronice. House of Pain se află în prezent în turneu aniversar, sărbătorind 25 de ani de activitate. Trupa a confirmat că va veni la Bonţida într-o formulă care îi include pe toţi membrii originali ai formaţiei, respectiv DJ Lethal, Dannyboy şi Everlast.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sub numele de scenă Duke Dumont, Adam George Dyment ajunge pentru prima dată în România într-un moment al carierei în care este recunoscut ca o forţă pe scena muzicii electronice. Single-urile lui „Need U (100%)” şi „I Got U” au ajuns pe locul I în UK Singles Chart în 2013 şi 2014, o performanţă cu atât mai remarcabilă cu cât, în 2014, „Need U (100%)” a fost nominalizat şi pentru un premiu Grammy, în categoria „Best Dance Recording”, iar artistul a ocupat şi locul II al clasamentului UK Singles cu o a treia piesă, „Won’t Look Back”.

GusGus au devenit rapid cunoscuţi pentru muzica lor, fiind în acelaşi timp o rampă de lansare pentru membri care au decis să urmeze cariere solo. GusGus se află azi la îmbinarea între tehno, trip-hop şi house, dar trupa a experimentat cu o mulţime de stiluri şi a avut colaborări cu artişti precum Bjork, Depeche Mode sau Sigur Ros.

Britanicul Sohn îmbină muzică electronică şi R&B cu nuanţe de blues, iar Slaves au fost recunoscuţi de întreaga industrie şi chiar nominalizaţi de BBC pentru premiul „Sunetul anului 2015”. Ambele lor albume, lansate în 2015 şi 2016, au avut nevoie doar de câteva zile pentru a câştiga una din primele 10 poziţii în UK Albums Chart.          

Lista de artişti confirmaţi, deja, la Electric Castle 2017 este următoarea: alt-J, Moderat, Nero, Noisia, Architects, A-Track, Dixon, DJ Sneak, Âme Live, Soom T, Metrik, Etherwood, Crazy P Soundsystem, Maceo Plex, Eats Everything, Cassy, Claptone, Atari Teenage Riot, Tommy Cash, Fanfara Ciocârlia, S.P.Y., Troyboi, Beardyman & The Masters of Distraction, Punnay Masssif, Coma, Luna Amara, MJ Cole, Flic Flac, Zwette, Kornel Kovacs, Reggae Roast, Kenny Ken şi King Jammy. Line-up-ul va fi completat de noi nume ce vor fi anunţate peste doar câteva săptămâni.

Biletele pentru ediţia a V-a a festivalului costă doar 369 de lei cu condiţia să fie achiziţionate online, în baza unui card bancar Mastercard sau Maestro. Începând de vineri, 17 februarie, preţul abonamentelor se ridică la 399 de lei, putând fi cumpărate de pe site-ul festivalului sau din locaţii partenere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
femei electric castle
Imaginea zilei de la Electric Castle
electric castle
Electric Castle. Mirabela Dauer și Corina Chiriac au dat startul petrecerii
Partenerii noștri