Trei zile de distracție. Peste 50 de artiști și DJ vin la Festivalul Afterhills

Data publicării:
afterhills

Timp de trei zile, Iașiul va fi gazda celui mai mare festival de muzică și artă din nord-estul țării - Afterhills. Artiști și DJ de renume internațional precum John Newman sau ATB și-au anunțat deja prezența la Iași.

Trei zile pline de distracție se anunță la Festivalul de Muzică și Artă Afterhills care va avea loc în comuna Miroslava, în zona Șes Bahlui. Peste 50 de artiști și DJ din România și de peste hotare vor oferi spectatorilor concerte de muzică electronică, hip-hop, techno, pop rock și dance.

„Noi am anunțat astăzi John Newman, ne face mare plăcere că a acceptat invitația noatră de a veni la Afterhills, ATB și de asemenea W&W”, spune Alina Cojocaru, PR Afterhills Music & Arts Festival.

„Avem și artiști foarte foarte buni și foarte foarte trendy, să zicem, în domeniul festivalului, cum e Subcarpați, Carla's Dreams, Șuie Paparude, Golan, Moonlight Breakfast și mulți alții”, spune Ovidiu Biber, organizator Afterhills Music & Arts Festival.

Cei prezenți la festival vor putea participa și la ateliere de creație și expoziții de arte plastice. Organizatorii estimează un public de peste 40.000 de oameni pe zi din țară și din străinătate care vor putea campa în zonă. Biletele la festivalul ce va avea loc în perioada 23 - 25 iunie pot fi cumpărate online, iar prețurile pentru un abonament pornesc de la 149 de lei pentru studenți și ajung la 449 de lei în zona VIP.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri