Trupa Antract a lansat un nou videoclip - „Îndrăgostiții au aripi”

Data publicării:
antract video formatie

„Așa cum am promis, fiecare nou single al nostru are un mesaj curat, un mesaj pozitiv, încercând să gândim dincolo de limitele impuse de convențional. Videoclipul piesei „Îndrăgostiții au aripi”, după cum spune chiar titlul, aduce un mesaj de dragoste tuturor îndrăgostiților și nu numai. Un mesaj în care ne regăsim fiecare dintre noi. Ideea de iubire este susținută și dusă mai departe de videoclipul cu un mare impact emoțional. Aduce în prim plan oameni obișnuiți și nefardați, neaccesorizați, ci așa cum sunt ei în fiecare zi. Ideea a venit mai ales din faptul că de cele mai multe ori este promovată ideea de perfecțiune, ori lucrurile nu sunt întodeauna așa”, spune Bobiță.

Piesa conține și un îndemn la solidaritate, la depășirea prejudecăților, a completat liderul celor de la Antract.

Grupul Antract a fost înființat în 1984 de Bobiță Cătușanu, la Râmnicu Vâlcea.

Componența la primele două albume „Antract”(1994) și „Blestem”(1995), i-a avut pe lângă Bobiță și solistul Paur, pe frații Cristian și Zelu Iordan (chitară și tobe) și Robert Constantinescu (clape).

În 1997, în locul fraților Iordan sunt cooptați Ilie „Manole” Vlad (ex-Riff) la chitară și a Sorin Scorvelciu (ex-Riff) la tobe, acesta fiind înlocuit la puțin timp de Arthur Fleischer (ex-Moon Factory-Germania).

„Înainte de toate”(1999) este titlul celui de-al treilea album al grupului Antract. La începutul anului 2000, trupa trece printr-o altă schimbare de componență, Arthur Fleischer se retrage din trupă, fiind înlocuit la tobă de Florin „Pefi” Pop.

În 2000 apare single-ul „Inima mea”, al cărui videoclip reușește să ajungă pe primele poziții în topurile de specialitate. Antract începe anul 2001 cu un nou toboșar, Andrei Bărbulescu (ex Sarmalele Reci), iar noul material se numește „Amintiri”(2001), conținând șase piese de dragoste. Cel de-al cincilea album, „Nou”(2003), îl are în componență pe Szabi Bozsoky, o nouă achiziție la tobe, colaborare care însă nu a durat prea mult, acesta fiind înlocuit de Cosmin Cadar, un toboșar cu calități tehnice deosebite, dar care în 2011 a ales să plece în Germania.

Între timp, trupa și-a întregit componența la formula de 5, luându-l la clape pe Fernando Drăgănici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri