Trupa Megadeth revine la București pe 22 mai la Arenele Romane

Data publicării:
megadeth 2028 20feb-52144

Cei care vor să cumpere bilete pentru concertul Megadeth din 22 mai o pot face începând de azi, de la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, și din incinta Cinema Patria, magazinele Flanco, Librăriile Adevărul, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Național al Copiilor sau statia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro și iabilet.ro.

Pentru concertul din 22 mai prețurile sunt de 100 de lei, acces general, și 125 de lei, în ziua evenimetului. Concertul este organizat de Project Events.

Pentru concertul din 22 mai de la Arenele Romane, membrii Megadeth promit surprize mari, dar din playlist nu vor lipsi piese precum „Symphony Of Destruction”, „A Tout Le Monde”, „Hangar 18” sau „Contdown To Extinction”.

Trupa Megadeth a fost fondată de Dave Mustaine în 1983 în Los Angeles, imediat după plecarea lui din Metallica. În scurt timp de la înființarea trupei au reușit să aducă în atenția publicului american stilul thrash metal. Megadeth este una dintre puținele trupe nominalizate de șapte ori consecutiv la premiile Grammy Awards. Melodia „Contdown to Extinction” de pe albumul cu același nume îi propulsează pe locul 2 în Top 200 Billboard, imediat după lansare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri